Vakmansschap
centraal

 

Bij Nesco streven we naar het leveren van dagelijks de beste biologische paddenstoelen in heel Europa. In alles wat we doen staat vakmanschap daarom centraal en dat herken je aan onze drie belangrijke pijlers:

missie
1

Door mensen en voor mensen

Wij als paddenstoelenteler hebben een betekenisvolle positie in de keten: hier begint namelijk alles als het gaat om gezonde voeding voor de maatschappij. Wij vinden dan ook dat we de verantwoordelijkheid moeten nemen om de allerbeste biologische paddenstoelen te leveren. Voor onze medewerkers. voor onze klanten en natuurlijk voor de consument.

2

Kwaliteit boven kwantiteit

Mens en milieu vinden wij belangrijk: biologische paddenstoelenteelt is voor ons dan ook vanzelfsprekend. En altijd van 100% Nederlandse bodem. Het gebruikte compost gaat rechtstreeks terug naar de bron (de akkers van de boeren) en onze reststroom verwaarden we circulair.

3

Duurzaam telen en leveren

Met ons professionele en vooruitstrevende teelt-, pluk- en verpakproces kunnen wij de allerbeste dagverse paddenstoelen van Europa garanderen. En ook nog eens helemaal biologisch! Kwaliteit staat voorop en afspraak is altijd afspraak.

visie

Wij geloven in de toegevoegde waarde van duurzaamheid en vakmanschap in de teelt van de biologische paddenstoel en de bijdrage hiervan als onderdeel van een verantwoord voedingspatroon.

Onze kernwaarden zijn de lamellen van de paddenstoel, ofwel de eigenschappen waar wij als bedrijf op bouwen:
• Duurzaam
• Vakmanschap
• Kwaliteit
• Biologisch

kernwaarden
iedereen happy

Bij Nesco vinden we het belangrijk dat je gelukkig wordt van wat je eet, doet en meemaakt. Dat geldt voor iedereen die met onze producten in aanraking komt, van consument tot medewerker. Iedereen happy. Zo maken we samen de wereld een stukje mooier.